Veelgestelde vragen

Q: WANNEER IS HET PARK OPEN?

A: Het hele jaar door, alleen op nieuwjaarsdag zijn het restaurant en de receptie gesloten.

Q: WAT ZIJN DE AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN VOOR DE ACCOMMODATIES?

A: Weekend: vrijdag 15.00 tot maandag 10.00 uur. Midweek: maandag 15.00 tot vrijdag 10.00 uur. Week: vrijdag 15.00 tot vrijdag 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen en de feestdagen is een week ook te boeken van maandag tot maandag.

Q: WAT ZIJN DE AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN VOOR DE CAMPING?

A: Dagelijks kunt u aankomen en vertrekken. Op aankomstdag bent u welkom vanaf 13.30 uur. Op vertrekdag dient u van de kampeerplaats vertrokken te zijn uiterlijk 10.30 uur.

Q: WAT ZIJN DE BIJKOMENDE KOSTEN?

A: Voor schoonmaak, reservering, toeristenbelasting en bedlinnen. Indien van toepassing: een huisdier. Zie hiervoor de prijslijst.

Q: WANNEER EN HOE MOET IK BETALEN?

A: Wanneer u een landhuis of kampeerplaats heeft geboekt via Roompot Vakanties dan gelden de betalingsvoorwaarden van Roompot Vakanties. Wanneer u een kampeerplaats heeft geboekt rechtstreeks via de receptie dan kunt u het totale bedrag bij aankomst middels pin of contant voldoen.

Q: HOE RESERVEER IK EEN ARRANGEMENT?

A: Telefonisch: 0521-591207 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Q: KAN IK VOORKEUREN AANGEVEN BIJ HET RESERVEREN?

A: Ja, voor diverse faciliteiten kan één of meerdere voorkeuren worden aangegeven. Echter zijn hier veelal kosten aan verbonden; voorkeurskosten.

Het voor mindervalide gasten geschikte landhuis wordt uitsluitend via telefonische reservering verhuurd. De landhuizen zijn vanaf 1 januari 2017 allemaal rookvrij.

Q: IS ER KINDERMEUBILAIR AANWEZIG?

A: Ja, u kunt een kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel en een box reserveren.

Q: WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN HET RESTAURANT EN DE SNACKERIJ?

A: Klik hier voor de actuele openingstijden.

Q: MOET IK RESERVEREN VOOR HET RESTAURANT?

A: Niet verplicht, wel gewenst, via 0521-59 46 79 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Q: IS ER WIFI?

A: Ja, er is gratis wifi in het hoofdgebouw en in alle vakantiewoningen. Tevens op de kampeervelden 't Hazepad en De Eekhorst.

Q: KAN IK MIJN FEEST VIEREN OP ’T WILDRYCK?

A: Ja, er zijn vele mogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Informeer naar de mogelijkheden bel 0521 – 59 46 79 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Q: IS ER EEN RECREATIETEAM?

A: Ja, in de schoolvakanties is er een activiteitenprogramma in de ochtend voor kinderen tot en met 8 jaar.

Q: VOOR WIE IS HET ZWEMBAD TOEGANKELIJK?

A: Het is gratis toegankelijk voor gasten van het vakantiepark. Het zwembad is tegen een toegangsprijs ook toegankelijk voor bezoekers uit de omgeving.