Vakantie in Drenthe

Landgoed ’t Wildryck is een perfecte uitvalsbasis om al het moois van de veelzijdige provincie Drenthe te gaan verkennen. Tijdens uw vakantie is het soms moeilijk om een keuze te maken uit alle bijzondere activiteiten in de omgeving. Vanaf ons vakantiepark starten verschillende wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur, maar u kunt natuurlijk ook andere uitstapjes maken. In de omgeving van Landgoed 't Wildryck vindt u diverse dierenparken en andere attracties, zoals het historische dorp Orvelte of Herinneringscentrum Kamp Westerbork met zijn indrukwekkende geschiedenis. Ook bevinden zich een aantal leuke steden op korte afstand, waar u bijvoorbeeld lekker kunt shoppen of een markt kunt bezoeken.  Drenthe is dus een prachtige omgeving voor uw vakantie. Landgoed 't Wildryck zorgt voor een heerlijke comfortabele uitvalsbasis in een van onze moderne vakantiehuizen!

Bezoek de Drentse hunebedden

Wat zeker bovenaan uw lijstje moet komen te staan is een bezoek aan een van de 52 hunebedden die in de provincie te vinden zijn. Het grootste hunebed vindt u bij Borger. Daar is ook het Hunebedcentrum waar u door middel van de tentoonstellingen veel leert over de historie van de hunebedden.

Andere leuke uitstapjes tijdens uw vakantie in Drenthe

Een bezoekje aan de hunebedden is natuurlijk slechts een van de vele leuke dagjes uit die er te maken zijn. 't Wildryck heeft een centrale ligging waardoor u in korte tijd bij de leukste attracties bent. Ga bijvoorbeeld een dagje kijken op het TT-circuit van Assen. In Emmen kunt u naar het bekende dierenpark, of ga eens kijken bij Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote. Dit dierenpark heeft veel bijzondere dieren en planten uit Indonesië. Ook bekijk je hier de traditionele huisjes of kun je verkleed als Javaanse prinses genieten van de lekkere Indische hapjes. Genoeg leuke attracties in de omgeving die uw vakantie in Drenthe nog leuker maken. Ook vindt u in de omgeving van onze camping in Drenthe een aantal typische Drentse dorpjes, met allerlei leuke restaurants, cafés en musea. Als u graag gaat shoppen dan kunt u in Assen, Meppel of Hoogeveen prima een dag vertoeven. U leest het al, een Drenthe-vakantie is geschikt voor iedereen!