Praktische informatie

Op deze pagina vindt u handige informatie die van pas kan komen voor, tijdens of na uw verblijf op Landgoed 't Wildryck. Twee weken voor uw aankomst ontvangt u nog extra aanreisinformatie. Heeft u nog vragen die u op deze pagina niet beantwoord krijgt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We proberen uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

AANKOMST EN VERTREK

Aankomst: u kunt uw accommodatie op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur betrekken.

Vertrek: de uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is voor 10:00 uur.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 13:00 uur
Woensdag 09:00 - 13:00 uur
Donderdag 09:00 - 13:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Wanneer u op maandag of vrijdag niet voor 17:00 kunt arriveren dan dient u de receptie hiervan tijdig op de hoogte te stellen. U kunt onze receptie bereiken op: 0521 - 59 12 07.

ROUTEBESCHRIJVING

Op onze routepagina vindt u het adres van Landgoed 't Wildryck en een handige routeplanner, zodat u veilig en ontspannen op ons park arriveert. Reist u met het openbaar vervoer? U vindt op deze pagina ook een beknopt reisadvies.

BED- EN KEUKENLINNEN

Het is verplicht bedlinnen te huren. Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben, dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen. Hand- en theedoeken kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.

BEZOEKERS

Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en voor hen dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald.